Undervisning for Voksne

Undervisning for voksne foregår på mere fleksibel måde, end vi gør det med børn.

Vores voksne elever er typisk højt uddannet mennesker med fuldtids job og familie. Derfor er det meget vigtigt at vi bygger vores undervisnings process, på et individuelt plan, samt fokuserer målrettet på at bygge både teoretisk kundskab samt praktiske øvelser.

Det vigtigste for os at vores voksne elever elsker det de laver hos os. At lære at spille på klaver er en lang process, og det er utrolig vigtigt at vi kan få skabt trygge rammer og hyggelig kommunikation, som vil altid motivere vores elever.

Derfor har vi også valgt at holde hjemmekoncerter 2 gange årligt- i januar og i juni måned. Dette er koncerter som hjælper at målrette undervisningen frem mod en bestemt dato.
Dette motiverer vores voksne elever til at færdigøre musik stykkerne, således at de glæder sig til at spille for sig selv og sine venner derhjemme.

Vores afslutningskoncerter er meget hyggelige eventer, vi inviterer eleverne til at medbringe ægtefæller og venner, og efter at alle har spillet for hinanden, slutter arrangementet med fælles spisning, og godt med hygge.

Galleri 1

Galleri 2